Dietetycznie Poprawni - Poradnia Zdrowego Odżywiania

0,00 zł
Strona głównaPolityka prywatności
Kontakt


Informacje



 
Polecamy
 
MojeMusli.pl - Skomponuj Swoje Musli!


Gram-Art
Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez firmę Dietetycznie Poprawni Kamila Jachacy Turecka oraz Akademię Dietetycznie Poprawni Placówkę Kształcenia Ustawicznego za pośrednictwem witryny www.dietetyczniepoprawni.pl oraz innych form komunikacji.

Dane osobowe

  1. Dane zbierane są przez: Dietetycznie Poprawni Kamila Jachacy-Turecka, z siedzibą  w Warszawie 02-972 ul. Sarmacka 19/154; NIP 125-091-46-12; REGON 146890561; Telefon: 883 500 886.
  2. Przetwarzanie odbywa się zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 oraz art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), w celu:
    • marketingu usług Dietetycznie Poprawni Kamila Jachacy-Turecka – na podstawie zgody osoby, której dane dotyczą,
    • wykonania umów – co do osób, które zamówiły kursy, szkolenia lub inne usługi Dietetycznie Poprawni Kamila Jachacy-Turecka,
    • realizowania prawnie uzasadnionych interesów administratora, czyli: dochodzenia roszczeń Dietetycznie Poprawni Kamila Jachacy-Turecka ochrony przed roszczeniami klientów i kontrahentów, marketingu usług Dietetycznie Poprawni Kamila Jachacy-Turecka względem osób których dane otrzymano od podmiotów zewnętrznych oraz unikania kontaktów z użytkownikami po cofnięciu przez nich zgody na przetwarzanie danych w celach marketingowych.
  1. Podanie danych jest dobrowolne, nie jest wymagane żadnymi przepisami, a odmowa podania danych nie wiąże się z żadnymi negatywnymi konsekwencjami – jednakże jeśli nie otrzymamy Państwa danych, nie będziemy w stanie zawrzeć z Państwem umowy na kursy, szkolenia lub inne usługi Dietetycznie Poprawni Kamila Jachacy-Turecka.
  2. Dane kursantów mogą być przekazywane firmom pocztowym i kurierskim (w celu doręczania przesyłek), serwisom płatności elektronicznych (w przypadku wyboru opcji płatności online), firmom windykacyjnym i kancelariom prawnym (w przypadku dochodzenia roszczeń) oraz współpracującym z nami specjalistom (w zakresie sprawdzania egzaminów kursantów, drukowania certyfikatów i legitymacji). W pozostałym zakresie dane nie będą ujawniane (udostępniane) innym podmiotom, poza przypadkami przewidzianymi w obowiązujących przepisach.
  3. Dane nie będą przekazywane do państw trzecich lub do organizacji międzynarodowych – chyba że kursant zamieszkuje w państwie trzecim, a przesyłki są na jego wniosek przesyłane do niego pocztą lub poprzez firmy kurierskie. Wtedy firmy te otrzymają dane adresowe kursanta.
  4. Jeśli dane osobowe przetwarzane są na podstawie zgody, wtedy można ją cofnąć w każdej chwili, informując o tym Dietetycznie Poprawni Kamila Jachacy-Turecka na adres poradnia@dietetyczniepoprawni.pl lub tradycyjną pocztą. Link do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych w celach marketingowych i przesyłania promocyjnych e-maili znajduje się również w każdej tego typu wiadomości e-mail.
  5. Każdy ma prawo żądać dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także do przenoszenia danych.
  6. Każdy ma prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Dietetycznie Poprawni Kamila Jachacy-Turecka, zbiera następujące dane osobowe:

  • nazwisko i imię,
  • adres zamieszkania
  • adres do korespondencji, jeżeli jest inny niż adres zamieszkania,
  • adres e-mail
  • numer telefonu,
  • data i miejsce urodzenia oraz PESEL (w przypadku konieczności wystawienia certyfikatu/dyplomu/legitymacji/zaświadczenia ukończenia kursu).
  • Imię i nazwisko, płeć, poziom aktywności fizycznej, wzrost, masa ciała, data urodzenia, rodzaj i godziny wykonywanej pracy, wiadomości o rodzaju i częstotliwości wykonywania aktywności fizycznej, wiadomości o nawykach żywieniowych, codziennym jadłospisie, spożywanych produktach, kwotach przeznaczanych na zakup jedzenia, informacje o stanie zdrowia /przebyte ostatnio zabiegi, choroby i problemy zdrowotne, alergie i nietolerancje pokarmowe, choroby skórne, choroby wśród członków najbliższej rodziny, zażywane leki/, wiadomości o ciąży i paleniu papierosów lub innych nałogach (dane te są nam niezbędne w celu ułożenia planu dietetycznego dostosowanego do osoby zamawiającej dietę poprzez www.dietetyczniepoprawni.pl).

Gromadzone dane są niezbędne do realizacji zamówienia, udostępniania materiałów poglądowych kursów, przekazywania Państwu niezbędnych informacji w trakcie nauki na kursie, informowania o zmianach i nowościach w ofercie Dietetycznie Poprawni Kamila Jachacy-Turecka, przekazywaniu informacji handlowej oraz wiadomości związanych z obsługą, wreszcie - wystawienia certyfikatu/dyplomu/legitymacji/zaświadczenia ukończenia kursu. Podanie powyższych danych jest dobrowolne, lecz konieczne dla dokonania zakupu w ramach serwisu.

Bezpieczeństwo

W trosce o Państwa bezpieczeństwo gwarantujemy pełną poufność informacji, które zbieramy i analizujemy. Nie będą one ujawniane jakimkolwiek podmiotom, niewymienionym w niniejszym dokumencie, ani w formie przetworzonej, ani w postaci danych źródłowych. Wszystkie raporty opracowywane na ich podstawie będą prezentowane wyłącznie w formie zagregowanej.

Dietetycznie Poprawni Kamila Jachacy-Turecka, dokłada wszelkich możliwych starań, aby zabezpieczyć Państwa dane i ochronić je przed działaniami osób trzecich. Stosujemy wszystkie niezbędne zabezpieczenia serwerów, połączeń i witryny w celu ochrony Państwa danych. Dotyczy to również płatności - wszystkie połączenia związane z wykonywaniem przez Państwa płatności elektronicznych, w przypadku wyboru takiej opcji, będą następować za pośrednictwem bezpiecznego szyfrowanego połączenia. Podjęte przez nas działania mogą okazać się jednak niewystarczające, jeżeli sami nie zachowają Państwo zasad bezpieczeństwa. W szczególności powinni Państwo zapewnić poufność loginu i hasła do witryny Państwa banku oraz konta w naszym sklepie internetowym oraz nie udostępniać ich osobom trzecim. Proszę pamiętać, że Dietetycznie Poprawni Kamila Jachacy-Turecka, nigdy nie będzie zwracało się do Państwa o ich podanie.

Pliki cookie

W celu zapewnienia jak największego komfortu korzystania z witryny, podczas jej przeglądania, na komputerze, smartfonie czy tablecie zapisywane są niewielkie pliki (w szczególności tekstowe), tzw. cookie. Pliki te umożliwiają dostosowanie zawartości serwisu do Państwa potrzeb i zainteresowań. Dzięki zapisaniu ich na Państwa urządzeniu możliwe jest m. in. wyświetlanie strony w sposób najodpowiedniejszy dla określonego Użytkownika czy zapamiętanie towarów dodanych przez Państwa do koszyka. Pliki cookie umożliwiają nam zbieranie danych statystycznych, dzięki którym rozwijamy witrynę zgodnie z preferencjami naszych Klientów.

Serwis wykorzystuje również zewnętrzne pliki Cookie w celu popularyzacji serwisu na portalach społecznościowych oraz prezentowania treści multimedialnych, które są pobierane z zewnętrznego serwisu internetowego: youtube.com, facebook.com, gogle.com.

Użytkownik może samodzielnie w dowolnym momencie zablokować bądź ograniczyć możliwość zapisania plików cookie na swoim urządzeniu, jednak istnieje ryzyko, że ta operacja znacznie utrudni korzystanie z witryny www.dietetyczniepoprawni.pl.

Marketing Dietetycznie Poprawni Kamila Jachacy-Turecka

O ile Państwo wyrazili na to zgodę, podany przez Państwa adres e-mail oraz numer telefonu będą wykorzystywane w celach marketingowych własnych produktów Dietetycznie Poprawni Kamila Jachacy-Turecka. Dzięki temu będą się Państwo na bieżąco dowiadywać o interesujących promocjach czy zmianach w ofercie. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie.

Pytania i zastrzeżenia

W Dietetycznie Poprawni Kamila Jachacy-Turecka nie został wyznaczony Inspektor Ochrony Danych. Pytania i zastrzeżenia dotyczące niniejszej Polityki prywatności mogą Państwo zgłaszać na adres: poradnia@dietetyczniepoprawni.pl

 

...jest pusty

Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.